Nis

Kameks Eksantrik Milleri firmasından okulumuza ziyarette bulunan İdari İşler Sorumlusu Arda Koçak ve Üretim Geliştirme Sorumlusu Aykun Koçak Beyefendilere desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri alanı 10. sınıf öğrencileri Robotik ve Kodlama dersi kapsamında Ardunio Kart, ultrasonik sensör, servo veya DC motor, buzzer gibi çeşitli devre elemanları kullanarak günlük hayatı kolaylaştırıcı akıllı çöp kutusu, akıllı çiçek sulama sistemi, akıllı hedef vurucu, bluetooth ve IR kumandalı araç, deprem algılayıcı, nem- sıcaklık ölçer gibi sistemler tasarlamışlardır. Yapılan çalışmalar, öğrencilerimizin hem teknik bilgilerini arttırmalarını sağlamış hem de geleceğe yönelik verimli planlamalar yapmak üzere ufkunu geliştirmiştir. Öğrencilerimize bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileriz.

Nis

Destek Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Ömür Fatih KARAKULLUKÇU’yu, Personel Genel Müdürümüz Sayın Bülent ÇİFTCİ’yi ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Ali KARAGÖZ’ü makamlarında ziyaret ettik.

Rehberlik ve destekleri için teşekkür ediyoruz.

Bakanlık ziyaretimiz sonrasında öğrencilerimizle Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş. (TEMSAN), Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesi ve Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdik.

TEMSAN Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Fatih KOŞAN’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Bugün Esenyurt Halil Fahri Orman Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okulumuza ziyarette bulundular. Misafirlerimize okul tanıtım sunumu uyguladıktan sonra hep birlikte bölümlerimizi gezdik, bölüm öğretmenlerimizden ve öğrencilerimizden detaylı bilgi almalarını sağladık. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, diğer okullarımızı da bekleriz.

Nis

7444 Ay Yıldız Robot Takımımız öğrenci ve öğretmenlerimizle Millî Eğitim Bakanımız Sayın Prof.Dr.Yusuf TEKİN’i makamında ziyaret ederek takım formamızı takdim ettik.

Sayın Bakanımız, öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederek öğrencilerimize kitap seti ve akıllı saat hediye etti.

Rehberlik ve desteklerinden dolayı Bakanımıza teşekkür ediyor,kabullerinden dolayı saygılarımızı sunuyoruz.

Mrt

7444 Ay Yıldız Robot Takımı öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte, Kaymakamımız Sayın Fatih ÇOBANOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tayfun ÖZYOLCU’yu ziyaret ederek takım formalarımızı hediye ettik.

Rehberlik ve destekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan Sevgi,Paylaşmak ve Kardeşliktir.

Öğretmen ve öğrencilerimizle iftar yemeğimizde bir araya geldik.

Ramazan ayımız mübarek,dualarımız kabul olsun.

Mrt

İstanbul Valimiz Sayın Davut GÜL,okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Eğitim öğretim faaliyetlerimiz,ulusal ve uluslararası projelerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.

Rehberlikleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

7444 Ay Yıldız Robot takımımız,FIRST Robotics Competition Haliç Regional 2024 robot yarışmasında 6 farklı ülkeden 53 takımın yarıştığı turnuvayı 5.sırada tamamlayarak, otonom periyotta kararlı,güvenilir,yüksek performans gösteren takıma verilen “Autonomous Award” otonom ödülüne layık görüldü.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Bey-Koop Ali Çebi Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde okulumuza ziyarette bulunmuşlar; misafirlerimize okul tanıtım sunumu uygulandıktan sonra okul binası ve uygun olan bölümler gezdirilmiş, sürdürülen projeler ve çalışmalar hakkında uygulamalı olarak bilgi verilmiştir. Çalışmada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, misafir öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Prof.Dr.Yusuf TEKİN, okulumuzu ziyaret ederek eğitim öğretim çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi alarak öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sohbet etti.

Sayın Bakanımıza rehberliği ve destekleri için teşekkür ediyor,saygılarımızı sunuyoruz.

Mrt

Beylikdüzü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okulumuza ziyarette bulunmuşlar; genel tanıtım sunumundan sonra bölüm ve atölyeleri gezerek detaylı bilgi sahibi olmuşlardır. Gelen misafirlerimiz, okul robot takımlarımızın öğrencileri tarafından düzenlenen yarışma simülasyonu gösterisi sonrasında okulumuzdan ayrılmışlardır. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, diğer okullarımızı da bekleriz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen anma töreni okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen Kaymakamlık ve Okul anma törenleri okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.