Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen anma töreni okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen Kaymakamlık ve Okul anma törenleri okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin genel başarı düzeylerini tespit etmek , sınav deneyimi kazanmalarını sağlamak ve merkezi sistem sınavlarına bir ön hazırlık olması amacıyla 9-10-11 ve 12. sınıflarımıza Kazanım Değerlendirme ve TYT Deneme Sınavı uyguladık. Öğrencilerimize girecekleri sınavlarda başarılar diliyor,  öğretmenlerimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Borusan Zehra Nurhan Kocabıyık Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okulumuza ziyarette bulunmuşlardır. Uygulanan okul tanıtım sunumuyla; okuldaki alanlar, akademik-sosyal faaliyetler, projeler ve genel işleyiş hakkında bilgilendirilen öğrenciler daha sonra okul binası, araç takımı ve motorlu taşıtlar atölyesini gezerek detaylı bilgi almışlardır. Tanıtımda emeği geçen herkese teşekkür eder, diğer okullarımızı da bekleriz.

Mrt

Öğrencilerimizin fikir ve düşüncelerini alarak tasarladığımız okul kütüphanemizin açılışı Kaymakamımız Sayın Fatih ÇOBANOĞLU ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Tayfun ÖZYOLCU tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinliğimiz konferans salonunda düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Motorlu Araçlar 10-G sınıfı Volkswagen Arena FIRST ® Robotics Competition 2024 yarışma etkinliğine katılarak okulumuz robot takımlarını desteklediler.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında Temel Afet Bilinci Eğitimlerimiz devam etmektedir.

Öğrencilerimizin afet öncesi,sırası ve sonrasında bilgi ve davranış becerilerinin arttırılması amacıyla “Deprem ve Yangın Eğitimi” gerçekleştirdik.

Eğitimin ardından tahliye tatbikatı yaptık.

Tahliye tatbikatı gerçekleştikten sonra ise öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

Avcılar Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okulumuza ziyarette bulunarak misafirimiz olmuşlardır. Gelen gruba öncelikle tanıtım sunumu uygulanmış, daha sonra okul binası ve atölyeler gezdirilerek bölüm öğretmenlerinden detaylı bilgi almaları sağlanmıştır. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, diğer okullarımızı da bekleriz.

Mrt

Bugün Beylikdüzü Pınartepe Ortaokulu ve Ayla Savaş Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okulumuza ziyarette bulundular. Konferans salonunda düzenlenen okul tanıtım sunumundan sonra okul bahçesi ve binayı gezdiler, bir grup öğrenci de bölümlerde atölyeleri gezerek bölüm öğretmenlerinden detaylı bilgi aldılar, uygulamaları yerinde görme fırsatı buldular. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, diğer okullarımızı da bekleriz.

Mrt

Okulumuz 12. Sınıflarından belirlenen öğrencilerimizle birlikte Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Yeşilköy Kampüsü’ne gezi düzenledik. Uygulanan tanıtım seminerinden sonra öğrencilerimiz uygulama dersliğinde uçak simülatörünü incelediler, uçuş eğitimi ve askeriyede havacılık kuralları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Kampüs turu sonrasında gezi tamamlanarak okula dönüş yapıldı. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, tüm öğrencilerimize gelecek tercihlerinde ve girecekleri sınavlarda başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz “Öğrenci Meclisi” aylık toplantımızı,12-B sınıfımızdan Okul Öğrenci Meclis Başkanımız Yunus Emre AYRAN yönetiminde gerçekleştirdik.

Eğitim-Öğretim faaliyetlerimiz,Sosyal ve Kültürel etkinliklerimizin planlanması gibi birçok gündem maddesinin görüşüldüğü verimli bir toplantı oldu.

Gençlerimizi seviyor, onlara güveniyoruz.

Okulumuz yönetiminde “YÖNETİŞİM” felsefiyle  gençlerimizin düşünce, fikir ve önerilerini her daim önemseyeceğiz.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda Mercedes Yılmazlar Atölye Şefi İrfan Gül ve Arıza Teşhis Teknisyeni Hakan Ceylan tarafından EQ Elektrikli Araçlarda Güvenlik Eğitimi semineri düzenlenmiştir. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Beylikdüzü Sevim Çuhadaroğlu Ortaokulu öğrencileri, rehber öğretmenleriyle birlikte okulumuza ziyarette bulunmuş; gelen gruba okul tanıtım sunumu uygulandıktan sonra bölümler gezdirilmiş ve faaliyetler hakkında bilgi verilmiştir. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, diğer okullarımızı da bekleriz.