İSTANBUL / ESENYURT - Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

7444 Ay Yıldız Robot Takımı öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte, Kaymakamımız Sayın Fatih ÇOBANOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tayfun ÖZYOLCU’yu ziyaret ederek takım formalarımızı hediye ettik.

Rehberlik ve destekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan Sevgi,Paylaşmak ve Kardeşliktir.

Öğretmen ve öğrencilerimizle iftar yemeğimizde bir araya geldik.

Ramazan ayımız mübarek,dualarımız kabul olsun.

Mrt

İstanbul Valimiz Sayın Davut GÜL,okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Eğitim öğretim faaliyetlerimiz,ulusal ve uluslararası projelerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.

Rehberlikleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

7444 Ay Yıldız Robot takımımız,FIRST Robotics Competition Haliç Regional 2024 robot yarışmasında 6 farklı ülkeden 53 takımın yarıştığı turnuvayı 5.sırada tamamlayarak, otonom periyotta kararlı,güvenilir,yüksek performans gösteren takıma verilen “Autonomous Award” otonom ödülüne layık görüldü.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Bey-Koop Ali Çebi Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde okulumuza ziyarette bulunmuşlar; misafirlerimize okul tanıtım sunumu uygulandıktan sonra okul binası ve uygun olan bölümler gezdirilmiş, sürdürülen projeler ve çalışmalar hakkında uygulamalı olarak bilgi verilmiştir. Çalışmada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, misafir öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Prof.Dr.Yusuf TEKİN, okulumuzu ziyaret ederek eğitim öğretim çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi alarak öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sohbet etti.

Sayın Bakanımıza rehberliği ve destekleri için teşekkür ediyor,saygılarımızı sunuyoruz.

Mrt

Beylikdüzü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okulumuza ziyarette bulunmuşlar; genel tanıtım sunumundan sonra bölüm ve atölyeleri gezerek detaylı bilgi sahibi olmuşlardır. Gelen misafirlerimiz, okul robot takımlarımızın öğrencileri tarafından düzenlenen yarışma simülasyonu gösterisi sonrasında okulumuzdan ayrılmışlardır. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, diğer okullarımızı da bekleriz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen anma töreni okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen Kaymakamlık ve Okul anma törenleri okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin genel başarı düzeylerini tespit etmek , sınav deneyimi kazanmalarını sağlamak ve merkezi sistem sınavlarına bir ön hazırlık olması amacıyla 9-10-11 ve 12. sınıflarımıza Kazanım Değerlendirme ve TYT Deneme Sınavı uyguladık. Öğrencilerimize girecekleri sınavlarda başarılar diliyor,  öğretmenlerimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Borusan Zehra Nurhan Kocabıyık Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okulumuza ziyarette bulunmuşlardır. Uygulanan okul tanıtım sunumuyla; okuldaki alanlar, akademik-sosyal faaliyetler, projeler ve genel işleyiş hakkında bilgilendirilen öğrenciler daha sonra okul binası, araç takımı ve motorlu taşıtlar atölyesini gezerek detaylı bilgi almışlardır. Tanıtımda emeği geçen herkese teşekkür eder, diğer okullarımızı da bekleriz.

Mrt

Öğrencilerimizin fikir ve düşüncelerini alarak tasarladığımız okul kütüphanemizin açılışı Kaymakamımız Sayın Fatih ÇOBANOĞLU ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Tayfun ÖZYOLCU tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinliğimiz konferans salonunda düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Motorlu Araçlar 10-G sınıfı Volkswagen Arena FIRST ® Robotics Competition 2024 yarışma etkinliğine katılarak okulumuz robot takımlarını desteklediler.