T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

eTwinning Projesi: Learning Vocabulary Through Snapwords And Web 2.0 Tools

İngilizce öğretmenimiz Duygu KURAL rehberliğinde yürütülen, Learning Vocabulary Through Snapwords And Web 2.0 Tools uluslararası e-Twinning projesi tamamlandı.

İngilizce öğretmenimiz Duygu KURAL rehberliğinde 11A sınıfı öğrencilerinden Emre Pekin, Bahadır Tilki, Güney Can Deniz Türkyılmaz, Beyzanur Çanta, Sema Çakmakçı, Sudenur Şafak, Helin Karsu, Esengül Demir, Ceren Mervenur Kocamaz ve Şevval Tatlıdede ile yürütülen, Learning Vocabulary Through Snapwords And Web 2.0 Tools uluslararası e-Twinning projesi Ekim ayında başlamıştır ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılının 1. dönemimin bitmesiyle sonlanmıştır. Bir dönem boyunca yürütülen projemizde, öğrencilerimizin İngilizce kelime dağarcığının gelişmesi ve kalıcı olması, derslerde teknolojinin olumlu kullanılması, e-Twinning platformunun hem öğretmenler hem de öğrenciler tarafından aktif olarak kullanılması sağlanmıştır. Öğrencilerimiz, öğretmenleri rehberliğinde yaptıkları çalışmalarla İngilizce kelimeleri resimlerle anlatarak, öğrenmeyi eğlenceli ve kalıcı hale getirmişlerdir. Proje sonunda İngilizce kelime öğretiminde kullanılabilecek görseller ve çalışma sayfaları geliştirilmiştir.

İngilizce öğretmenimiz Duygu KURAL´ a ve projeye katkı sunan bütün öğrencilere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. 

Proje süresince yapılan çalışmalardan küçük bir örnek:

17-01-201917-01-201917-01-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.01.2019 - Güncelleme: 25.03.2022 12:51 - Görüntülenme: 857
  Beğen | 19  kişi beğendi